Zodiile si incaltamintea! Ce poarta fiecare si ce spun pantofii despre personalitate

Zodiile si incaltamintea! Ce poarta fiecare si ce spun pantofii despre personalitate
Zodiile si incaltamintea! Ce poarta fiecare si ce spun pantofii despre personalitate

Femeile sunt foarte mari iubitoare de incaltaminte de tot felul: pantofi, sandale, cizme, platforme si slapi.

Totusi cand este vorba despre zodiac, lucrurile stau putin diferit. Afla ce tip de incaltaminte ti se potriveste in functie de zodia pe care o ai.
Berbec. O zodie de foc orientata spre actiune, spre directie. Persoane mereu indraznete, ambitioase, energice, independente, cu spirit de aventura si calitati de lider.

Berbecii au nevoie de papuci comozi pentru viata dura, alerta, pe care o duc. Papuci cu talpa plata sunt cei recomandati pentru aceasta zodie.
Taur. Taurii sunt caracterizati prin posesivitate, incapatanare, introvertire, prudenta si serioasa.

Taurii au nevoie de incaltaminte care sa le defineasca personalitatea, botine cu platforma in fata si toc impunator sunt exact ceea ce au nevoie.
Gemeni. Persoane sensibile cu un simt artistic foarte dezvoltat, cu o puternica dorinta de cunoastere, de explorare.

Acestia in ciuda sensibilitatii lor, au un caracter si o personalitate puternica. Cizmele country sunt croite dupa caracterul si personalitatea gemenilor.

Rac. Racul este element de apa. Caracteristicile generale ale acestei zodii sunt: simtul conservator, timiditatea, incapatanarea.
Desi cel mai bine se simt vara, in picioarele goale, pe nisipul fierbinte, sau pe iarba rece de pe camp, racii au nevoie de incaltaminte pe masura. Sandalele cu platforma din pluta sunt genul de papuci care ii reprezinta.

Leu. Un semn de foc, deci prin definitie leul este o persoana arzatoare, posesiva, impulsiva, indrazneata, sincera. Leii trebuie sa-si arate frumusetea, de un narcisism rar, cauta mereu sa fie in centru atentiei, sa atraga atentia asupra lor, sa fie admirati. Pantofii stiletto rosii sunt pantofii care caracterizeaza o leoaica perfect.

Continuarea pe Lyla.ro

Tags:

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X