Zodii compatibile in 2020! Exista nativi care atunci cand se intalnesc sunt de nedespartit si pot muta muntii din loc.

Există 6 perechi de zodii care fac echipă fantastică, totul curge natural, iar legătura lor este profundă. Sunt cele mai bune cupluri ale horoscopului, dacă se găsesc, fac o pereche de zile mari.

Zodia este un element foarte important într-o relaţie şi poţi afla lucruri foarte importante despre partenerul tău, doar afându-i zodia.

Care sunt zodiile compatibile in 2020

GEMENI şi VĂRSĂTOR

Cei doi trăiesc viaţa la intensitate maximă, au personalităţi explozive şi o mare poftă de viaţă. Pentru ei, totul este o provocare şi se completează reciproc de minune. Geamănul este mai împrăștiat, iar Vărsătorul rigid și organizat.

Citește și: Schimbare majoră pentru o zodie! Săptămănă importantă. Atenție la relațiile cu cei din jur

BALANȚĂ și RAC

Este un cuplu ideal, sunt aproape suflete pereche. Amândoi sunt dependenți de afecțiune și dragoste. Balanța atrage afecțiunea tuturor, ca un magnet, iar Racul s-a născut afectuos. Două semne sufletiste, caută să îi mulțumească pe ceilalți, transmit emoții, asigură o comunicare solidă și își dezvăluie legături emoționale profunde, care le întăresc relația.

BALANȚA și SCORPIONUL

Se împrietenesc instantaneu, dar dacă e vorba de relație sentimentală, își dau timp să se aprindă flacăra. Iar flacăra devine din ce în ce mai intensă, datorită unei compatibilități excelente între cele două semne. Ambii sunt pasionați și pasionali. Scorpionul e așa nativ, pe când Balanței îi place să fie muză și adorată.

FECIOARA și TAURUL

Sunt doi parteneri foarte compatibili. Au aceleași viziuni despre viață și sunt buni parteneri de carieră. Ambii își urmează scopurile și sunt cei mai buni prieteni. Taurii sunt foarte ambițioși, în timp ce Fecioarele sunt bine ancorate în realitate.

SĂGETĂTORUL și BERBECUL

Ambii s-au născut cu aventura în sânge, le plac lucrurile care îi stârnesc și detestă mototonia. Sunt inovativi și ingenioși, nu se tem niciodată să iasă din zona de confort. Sunt cunoscuți pentru inteligența lor și curiozitatea nativă. Împreună fac un cuplu pasional și puternic, dar uneori intră în conflict, fiindcă fiecare are senzația ”că știe mai bine”.

RACUL și PEȘTII

Sunt amândoi empatici, sensibili și inteligența lor emoțională îi scoate adesea din bucluc. Preferă să discute mereu deschis, nu să se închidă în ei. Deși dau senzația că sunt exagerat de sensibili, sunt foarte puternici, când e vorba de a lupta pentru ceva. Fac un cuplu foarte compatibil, solid, rezistent, împreună pot înfrunta orice, potrivit DoctorulZilei.