Zodii care au noroc cu carul în 2020. Potrivit astrologului, nativii unor patru zodii vor noroc cu carul în 2020. Te afli printre ele?

Berbec. Acești nativi știu că nimic nu se întâmplă dacă ei nu fac ca să se întâmple. Acesta este motivul pentru care ei consideră că își fac propriul noroc. În 2020, norocul vine mai ușor la ei. Sunt mereu conștienți de împrejurări și mereu întâlnesc noi persoane. Berbecii au multe șanse de a găsi aceste oportunități.

Numărul norocos al acestei zodii este 1.

Un lucru pe care îl urăsc berbecii este fraza: “Toate lucrurile bune vin la cei care așteaptă”. Dacă îi întrebi pe ei îți vor spune că toate lucrurile bune vin la cei care se duc să le ia. Când înveți să faci asta vei găsi noroc oriunde mergi.

Citește și: Schimbare majoră pentru o zodie! Săptămănă importantă. Atenție la relațiile cu cei din jur

Leu. Persoanele născute sub acest semn par genul de persoană căreia i se dă totul la botul calului, însă în realitate muncește din greu pentru tot ce are. Pare foarte concentrat pe propria persoană, dar asta este din cauză că își dorește să arate și altora cât de multe îți poate oferi o gândire pozitivă.

Numărul norocos al acestei zodii este 7

Nu le lăsa atitudinea egoistă să te păcălească. Leul știe diferența dintre munca pentru a-ți face norocul și relaxare din când în când.

Fecioară. Fecioara este cu capul pe umeri așa că știe foarte bine că oamenii nu devin norocoși dacă nu muncesc pentru asta. Poate părea că fecioarei i se oferă totul pe tavă, mai ales când îți spune ce oportunitate rară i s-a oferit, însă asta se datorează faptului că este conștientă de faptul că poate obține orice cu inteligența și ambiția ei.

Numărul norocos al acestei zodii este 9

 Vărsător. Acești nativi își creează norocul, bazându-se pe ce îi spune Universul. Încearcă să pară hotărât, dar nu funcționează mereu. Încearcă sa ia deciziile cu sufletul. Vărsătorul are perioade în care muncește pentru norocul său și perioade în care lasă Universul să se ocupe de tot.

Numărul norocos al acestei zodii este 3