Zodia care va suferi un impact major la sfarsitul lunii. Astrologul sustine ca ultima saptamana din Februarie vine la pachet cu multe surprize.

“Zona profesională este impactată, săptămâna aceasta, 24 februarie – 2 martie. Dacă mă refer la zona profesională, este vorba despre deciziile importante pe care le luați prin prisma unui proiect, a unui lucru pe care îl aveți de realizat sau de obținut. Modul vostru va fi unul haotic de a rezolva lucrurile, le veți rezolva, nu asta este o problemă, dar haosul pe care îl creați s-ar putea să-i influențeze pe ceilalți din jurul vostru.

Discuțiile pe care le aveți cu superiorii pot veni la pachet și cu neînțelegeri

Citește și: Previziune devastatoare pentru o zodie! Astrolog: Pierderi! Sunteți ciuruiți!

Acum, depinde de voi cât de mult vă doriți să-i impactați pe cei din jur sau cât de mult vreți să-i supărați. Dacă reușiți să găsiți o soluție, astfel încât să limitați acest haos, să vă fie bine și vouă, și celorlalți, ar fi perfect. Pe de altă parte, discuțiile pe care le aveți cu superiorii pot veni la pachet și cu neînțelegeri.

Zodia care va suferi un impact major la sfarsitul lunii: Gemeni

Mare grijă la banii pe care îi cheltuiți săptămâna aceasta, s-ar putea să cheltuiți și banii pe care nu-i aveți. Din păcate, s-ar putea să cheltuiți și banii altora”, a declarat Daniela Simulescu, astrolog Dc News, pentru nativii Gemeni.