Zodia care strălucește în decembrie. Horoscop 10 decembrie. Uite ce ţi-au pregătit astrele pentru marti, 10 decembrie, potrivit horoscopului oferit în exclusivitate de profesorul Radu Ştefănescu.

Zodia care strălucește în decembrie. Aspecte favorabile în domeniul sentimental

“Dragostea este un lucru foarte mare”

BERBEC Eşti avantajat de conjunctura astrologică. Cu toate că nu eşti foarte încântat de ceea ce ţi se întâmplă, eforturile făcute până acum încep să-şi arate rezultatele. Nu te grăbi, nu te repezi!

TAUR Naiv şi uneori chiar credul, ai o credinţă nestrămutată în parte bună a omului, în minuni şi miracole. Este partea anului care te încântă. Astăzi, vezi cu ce împodobeşti pomul de Crăciun!

Azi nu îţi ajunge timpul, dar nu lăsa treburile importante pentru nimicuri urgente

Citește și: Horoscop RUNE 16-22 Martie. Dezastru pentru 3 zodii!

GEMENI Zodie duală, o parte din nativi se pregăteşte pentru şorici, ţuică, sarmale, altă parte pentru sporturi. Azi nu îţi ajunge timpul, dar nu lăsa treburile importante pentru nimicuri urgente.

RAC Lumea s-a săturat de conflicte şi înfruntări, aşa că filozofia ta de viaţă e apreciată. Spiritul defensiv şi dorinţa permanentă de armonie găseşte azi aprobarea şi susţinerea anturajului.

LEU Nu poţi să spui că nu eşti norocos, astăzi oportunităţile abundă, dar, mare atenţie, nu ai timp, ai o singură şansă, ca la la duel, un singur foc! Pierzi sau câştigi, asta-i toată filozofia!

FECIOARA Conjunctura te favorizeză. Nu mai arunca banii pe o mulţime de lucruri mărunte, dar seducătoare. Fii chibzuit şi cumpăra un singur obiect important şi de bună calitate, care îţi e necesar.

BALANŢA Aspecte favorabile în domeniul sentimental şi… financiar-bancar! Dacă ai o problemă cu băncile, azi este ziua în care se poate să ai noroc, insistenţa ta poate avea şanse bune de câştig.

SCORPION O zi plină de pasiune şi de realizări. Stelele zic să continui pe drumul tău, fie că eşti la serviciu, fie că eşti acasă! Poţi ameliora confortul vieţii zilnice, pentru că eşti avantajat!

SĂGETĂTOR Datele din presă sunt contradictorii. Eşti dezorientat şi de veştile primite. O veste te interesează ceva mai mult, însă. Afacerile personale şi sentimentale sunt aspectate favorabil.

CAPRICORN Te cam plictiseşti, pentru că viaţa ta nu este suficient de plină, de intensă. Totuşi, perioada zilei de astăzi te ajută să te înţelegi mai bine cu cei apropiaţi, cu anturajul, cu familia.

VĂRSĂTOR “Dragostea este un lucru foarte mare”, o întâlnire neaşteptată îţi aduce amintiri dulci-amare şi regrete târzii. Este prea târziu? Poate că da, poate că nu, dar eşti dator să încerci!

PEŞTI Astăzi nu te implica în discuţii cu alte semne de apă. Nu îţi cad bine criticile prietenilor, dar, au dreptate, trebuie să recunoşti! Afacerile sentimentale sunt aspectate mai favorabil.