Ziua pe care Andreea Balan nu o va uita. Artista a transmis un mesaj emotionant pe pagina sa de socializare, despre momentul care i-a schimbat viata.

“Ziua de 4 martie este o zi foarte importantă în viaţa mea deoarece în această zi a venit pe lume Clara, cea de-a 2 minune a mea. Tot în această zi, acum un an, am avut parte de cea mai grea încercare a vieţii mele, când inima mi s-a oprit pentru câteva secunde. De atunci m-am resetat ca om şi am realizat că sănătatea este cel mai important lucru şi iubirea celor dragi este cea mai de preţ comoară.

O piesă despre puterea de a te ridica şi de a merge mai departe

Citește și: Așa mamă, așa fiică! Deva Cassel seamănă izbitor cu mama sa, fumoasa actriță Monica Bellucci

Dragii mei, azi, de ziua Claritei, vă ofer melodia “Inimă de fier”, o piesă despre puterea de a te ridica şi de a merge mai departe ori de câte ori viaţa te încearcă. Nebunia şi viteza de azi ne fac de multe ori să ne pierdem în detalii nesemnificative şi să uităm că, de fapt, importantă e fericirea… iar la ea putem ajunge doar dacă înţelegem că viaţa, cu bune şi mai puţin bune, e frumoasă atunci când iubeşti şi eşti iubit”, a scris artista pe Facebook.