evzmonden.ro Web analytics

Zi dureroasa pentru Nelu Ploiesteanu! Din pacate, ARTISTUL a facut ANUNTUL TRIST: „Am probleme cu inima. Am facut excese …”

Zi dureroasa pentru Nelu Ploiesteanu! Din pacate, ARTISTUL a facut ANUNTUL TRIST: „Am probleme cu inima. Am facut excese …”
Zi dureroasa pentru Nelu Ploiesteanu! Din pacate, ARTISTUL a facut ANUNTUL TRIST: "Am probleme cu inima. Am facut excese ..."

Nelu Ploiesteanu a trecut in prin momente dureroase in urma cu ceva timp, in momenul in care fiul sau a murit. Pe langa faptul ca viata artistului a luat o intorsatura radicala de atunci, suferinta si-a pus amprenta asupra organismului sau.

Avand in vedere ca Nelu Ploiesteanu ar fi trebuit sa il sarbatoreasca pe Mihaita de ziua numelui, artistul a facut dezvaluiri emotionante: „Fetele mele i-au luat cadou. Acum un an îl sărbătoream, era bibeloul familiei noastre. Soția mea comunica cu el. Mergem mereu la cimitir, vorbim cu el. Dumnezeu ne-a întărit și îl simțim aproape. Nu se pronunță cuvântul cimitir în familie acum. Fetele mele sunt sensibile.”, a spus Nelu Ploiesteanu, la Rai Da Buni.

Artistul a vorbit si despre problemele de sanatate cu care se confrunta: „Problemele mi s-au tras și de la băiat. Fetele îmi spuneau că mâncam puțin. Sunt lesne de înțeles că uneori facem și noi niște excese. Am început să înțeleg că am 67 de ani. Am spectacole sunt bine. A fost o răceală puternică, sunt sensibil și am probleme cu inima. Am făcut și excese. Asta e pâinea mea, dacă nu cânt nu se poate”, a adaugat Nelu Ploiesteanu in cadrul emisiunii TV.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X