evzmonden.ro Web analytics

Zguduitor! Horia Moculescu da de pamant cu fosta sa SOTIE, Mariana Moculescu: “Am amenințat-o cu miliția. Ea e o bolnavă mintal…”

Zguduitor! Horia Moculescu da de pamant cu fosta sa SOTIE, Mariana Moculescu: “Am amenințat-o cu miliția. Ea e o bolnavă mintal…”
Zguduitor! Horia Moculescu da de pamant cu fosta sa SOTIE, Mariana Moculescu: "Am amenințat-o cu miliția. Ea e o bolnavă mintal..."

Celebrul compozitor Horia Moculescu s-a hotarat sa vorbeasca deschis despre fosta sa sotie, Mariana Moculescu, careia ii aduce acuzatii grave.

Horia Moculescu a fost casatorit cu Mariana Moculescu, femeia care i-a darut si o fiica, pe Nidia. Recent, in cadrul unei emisiuni de la Kanal D, Mariana Moculescu si fiica, Nidia Moculescu au fost personajele principale intr-un scandal de zile mari! Cele doua si-au aruncat cuvinte grele, de neimaginat.

Pe langa faptul ca s-a contrat si i-a aruncat cuvinte ingrozitoare fiicei sale, Mariana Moculescu i-a adus acuzatii grave celui care candva i-a fost sot, Horia Moculescu.

Fiind invitat la randul sau intr-o emisiune de la Kanal D, Horia Moculescu s-a hotarat sa rupa tacerea si a dat de pamant cu fosta sa sotie, Mariana Moculescu.

„Ea nu a vrut să o păstreze pe Nidia. M-am luptat cu ea să ducă sarcina la capăt. Am amenințat-o cu miliția. Ea e o bolnavă mintal. Mi-a spus că are o mătușă care a murit nebună. Ea a avut și tentative de sinucidere. Nu merită expusă publicului”, a declarat Horia Moculescu.

„Nidia avea 7 ani și ea cu mama ei au furat-o pe Nidia de la mine și au dus-o la Galați. A ajuns într-o școală unde nu avea ce cauta. A urmat divorțul. Am făcut niște greșeli mari, spre disperarea avocatului. I-am permis să-mi păstreze numele… 

 Mama mea a murit la 33 de ani, de cancer. Maaă mea s-a iubit foarte mult cu tatăl meu. Ea a murit de cancer de col uterin. Ea îmi urla prin casă că mama mea era o c***ă și tata un golan…

A plecat din casa cu datorii mari la întretinere. Sute de milioane. Chiar și la mine are datorii de vreo 7.000 lei…

…La scurt timp a plecat de acasă, a luat tot, a luat-o si pe Nidia. A luat tot aurul din casă. Într-o seară mi-a furat 8.000 lei din casă. Ea este condamnată pentru furt”, a mai afirmat compozitorul, potrivit Libertatea.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X