}

ZGÂRCENIA este ETICHETA pusă pe Dan Negru. Uite ce face în realitate cu BANII. Este INCREDIBIL

SONY DSC
ZGÂRCENIA este ETICHETA pusă pe Dan Negru. Uite ce face în realitate cu BANII. Este INCREDIBIL
Autor:

ZGÂRCENIA este ETICHETA pusă pe Dan Negru. Despre cunoscutul prezentator TV s-a spus mereu că este foarte zgârcit, însă în spatele acestei etichete se ascunde un alt om.

Într-un interviu acordat pentru Libertatea, Dan Negru a vorbit despre etichetele puse de-a lungul timpului pe el, despre cazuri umanitare în care se implică și donațiile făcute din propriii bani.

„Să știi că dă bine eticheta asta de care zici, de zgârcit. Eu vin dintr-o zonă în care zgârcenia e o calitate. Bănățenii sunt mai chibzuiți. În general, faptele bune e bine să le ții pentru tine, să nu te lauzi cu ele. Sunt mulți oameni interesanți pe care i-am întâlnit în show-urile mele și care și-au căpătat un alt drum”, a spus Negru, care rămâne și acum impresionat la fiecare ediție „Next star” pe care o prezintă: „Am întâlnit ultima dată un caz spectaculos, care a adunat niște zeci de mii de like-uri de peste tot, cu un puști care era lovit de vreo trei forme de cancer și pe care cei de la o companie mare de automobile au sărit să-l ajute, noi toți ne-am dus să-l ajutăm și puștiul are acum un alt drum, măcar psihic. E altfel”.

Chiar dacă nu-i place să vorbească despre acțiunile umanitare în care s-a implicat și se implică, Dan Negru a povestit despre cazurile care i-au rămas în suflet, oameni pe care i-a întâlnit la emisiunile-concurs pe care le prezintă de mulți ani.

„România e surprinzătoare. E fabulos. Eu cred că nu trebuia să apară show-urile de talente decât într-o țară ca România. E surprinzătoare de la oră la oră”, a povestit Dan, care se bucură nespus atunci când implicarea lui dă roade. „Am întâlnit un puști care acum vreo 6 ani era într-un stadiu terminal, era un mare fan de televiziune și voia să fie un fel de Negru. L-am adus la noi în emisiune, iar de pe urma emisiunii noastre a ajuns în Italia, trăiește bine mersi și nu are nici o problemă. Sunt multe cazuri triste, dar sunt și lucruri frumoase”, a încheiat el.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X