Zeita italiana care dezarmeaza orice BARBAT! Monica Bellucci si SECRETUL unui FARMEC aparte la 54 de ani: „Singura modalitate de a rămâne tineri şi frumoşi…”

Zeita italiana care dezarmeaza orice BARBAT! Monica Bellucci si SECRETUL unui FARMEC aparte la 54 de ani: „Singura modalitate de a rămâne tineri şi frumoşi…”
Zeita italiana care dezarmeaza orice BARBAT! Monica Bellucci si SECRETUL unui FARMEC aparte la 54 de ani: "Singura modalitate de a rămâne tineri şi frumoşi..."

Are 54 de ani, italienii o numesc femeia perfecta, iar noi o admiram la fiecare aparitie pentru formele sale demne de toata invidia. Monica Bellucci, zeita italiana, reuseste sa sfideze natura aratand fabulos, desi este trecuta de prima tinerete.

„Am învăţat de la bunica mea, pe care am iubit-o enorm, că bătrâneţea poate fi frumoasă și că singura modalitate de a rămâne tineri şi frumoşi, este de a lucra la înlocuirea frumuseții biologice, care este un dar şi trebuie să fim recunoscători, încercând să devenim proprii noştri arhitecţi. Astfel, bătrânețea nu există”.

Recent, celebra actrita si-a sarbatorit ziua de nastere intr-o maniera discreta, in compania fetelor sale si lasa de inteles ca este in plin farmec al maturitatii, fiind de parere ca„după 50 de ani o femeie poate în sfârşit să se distreze, şi eu asta fac”.

Monica Belluci sfideaza batranetea si tocmai a urcat pe podium, onorand invitatia brandului Dolce & Gabbana la saptamana de moda din Milano. Este printre putinele actriţe care, se spune, ca nu ar avea nicio interventie chirurgicala pe chipul sau.

Fosta protagonista din Matrix si fosta fata Bond, trsieste o a doua tinerete in compania fiicelor sale: Deva și Leonie, cu varste intre 14 si  ani și o noua poveste de iubire, lucru care l-a lasat de inteles, potrivit presei italiene.

Desi a fost si este o mare actrita internationala, a avut o viata discreta. Iar atunci cand Francis Ford Coppola a ales-o pentru filmul Dracula cu Keanu Reeves, Monica Bellucci era, probabil, printre cei mai apreciati actori italieni la Hollywood.

„Sunt diferită, fizic, dar și intim”, a declarat diva. ” Îmi place această maturitate”, a concluzionat superba Monica.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X