Nu mai este nevoie de nicio prezentare cand vorbim despre Nadia Comaneci! In orice colt din lume, daca ii pronunti numele, te gandesti la perfectiune, pasiune, ambitie, munca, performanta si, evident, primul zece din istoria olimpica a gimnasticii mondiale.

Zeita de la Montreal este un model si un simbol pentru orice tanar la inceput de drum, care viseaza sa obtina o medalie in cadrul unei competitii. Pentru ca este si un sustinator inrait al miscarii, Nadia Comaneci continua sa se implice in promovarea gimnasticii si sportului in general, prin participarea si sustinerea diferitelor evenimente sportive din intreaga lume.

Citește și: Zeita de la Montreal isi continua visul peste Ocean! 10 pentru Bart and Nadia Sports Experience

In tara noastra, de mai bine de un deceniu, Nadia Comaneci este presedintele Fundatiei Nadia Comaneci, care are ca principal obiectiv incurajarea, sustinerea , cat si promovarea performantei in orice domeniu, pornind de la rezultatele  sportive, la dezvoltarea educationala si profesionala, pana la calitatea vietii si familiei.

Nadia Comeneci este stabilita de 30 de ani in Statele Unite ale Americii, insa continua asa fie foarte atasata de taramul sau natal. Dovada clara o demonstreaza faptul ca nu rateaza vreo ocazie sa promoveze lucrurile traditionale romanesti.

Prezenta in cadrul unui sedinte foto organizate in Mogosoaia, Nadia Comaneci a promovat cu mandrie traditionalele haine romanesti, cusute cu drag de Iiana.

Cine este Iiana? Iiana este un brand de inspiratie traditionala! Si pentru ca in momentul in care te gandesti la zece motive care te fac sa fii mandru ca esti roman, te gandesti la Nadia Comaneci, si pentru Iiana este o onoare faptul ca Nadia Comaneci este ambasadoarea acestui brand.

Inca de acum sase ani, cand a fost lansata prima colectie, brand-ul Iiana si-a gasit inspiratia in portul traditional romanesc, pe care l-a reinventat intr-un stil care poate fi purtat cu usurinta in orice zi.

De mentionat este ca Iiana s-a alaturat Fundatiei Nadia Comaneci: “Este o bucurie ca o parte din veniturile care provin din vanzarea hainelor traditionale sa fie redirectionate catre Fundatia Nadiei, care mai departe sa sustina activitatea copiilor romani. Asadar, traditia merge mai departe, din generatie in generatie.”, a declarat antreprenorul brand-ului Iiana, Alina Isakovic.

La randul sau, Nadia Comaneci a tinut sa multumeasca echipei Iiana pentru implicare: “Ma bucur enorm ca astfel am ocazia sa promovez traditiile romanesti, de care sunt extrem de atasata, si ca in acelasi timp reusesc sa pot ajuta copiii din Fundatia Nadia Comaneci”, a declarat Zeita de la Montreal, Nadia Comaneci.