Zeita de la Montreal isi continua visul peste ocean, impreuna cu sotul sau! Cei doi au pus bazele unuia dintre cele mai renumite centre de performanta in gimanstica din lume.

Nadia Comaneci este un simbol și un model pentru orice sportiv, pentru orice copil care visează să obțină o medalie într-o competiție.

Nadia Comăneci este și un mare susținător al sportului și al micilor sportivi

Nadia Comaneci continuă să se implice în promovarea gimnasticii și sportului în general, prin participarea și susținerea diferitelor evenimente sportive din întreaga lume.

Zeita de la Montreal isi continua visul peste ocean: deține o sală de gimnastică, unde crește viitori campioni

Citește și: Declaratii la evenimentul de lansare a Campaniei Naționale de Impadurire "O padure cat o țara"

În SUA, Nadia Comaneci detine o sala de gimnastica, unde crește viitori campioni, dar și desfășoară diferite programe sportive.

Bart and Nadia Sports Experience a implinit 10 ani! Evenimentul reprezinta o sarbatoare a sporturilor, pe care Bart il numeste un fel de “carnaval al sportului liber”, potrivit Oklahoma’s News.

Peste 2000 de gimnasti din intreaga lume

Timp de trei zile, acestia au reusit sa reuneasca peste 2000 de gimnasti din intreaga lume, mai exact din toata America, Mexic si Canada, intr-o zi perfecta pentru sporturile de sala, de la softball la hockey, judo, sau tenis.

10 pentru Bart and Nadia Sports Experience

Scopul acestora este de a incerca sa incurajeze familile sa aibe un stil de viata sanatos, cu accent pe sport, nutritie si bunastare, intr-un cadru prietenos si relaxant.