La sfârșitul lunii septembrie, Angelina Jolie a transformat noaptea de premieră în noapte de film cu familia, aducându-și copiii la debutul noului film, Maleficent: Mistress of Evil din Los Angeles. O săptămână și jumătate mai târziu, se dovedește că seara a dublat ca debut al liniei de bijuterii a lui Zahara Jolie-Pitt, în vârstă de 14 ani.

Linia o face pe Jolie-Pitt prima dintre cei șase copii care să-și îmbrățișeze statutul social, dar nu pare să aibă vreo dorință să se transforme într-un influencer prea curând. Ea a prezentat linia foarte subtil, încât singura bijuterie din acea seară a fost o broșă cu diamante de 50 de carate în formă de scorpion, pe care Angelina Jolie a putrat-o în șold.

Citește și:

Jolie a proiectat însăși scorpionul, cu ajutorul bijutierului Robert Procop, care a proiectat și inelul de logodnă de 16 carate pe care Brad Pitt i l-a dat Angelinei Jolie. Potrivit People, Colecția Zaharaei va dona o parte din profit către The Shelter Ruth Shelters, un centru de locuință tranzitoriu pentru femei și copii maltratați din Los Angeles.

În ceea ce privește ceea ce va ieși de fapt la vânzare în câteva magazine Saks Fifth Avenue în noiembrie, se spune că va implica safir roz și cuarț alb și roz.