A zăcut 15 zile în comă și susține că a fost marcat cu un semn divin: o cicatrice în formă de cruce

Medicii susțin că prezența paranormalului în spitale este copleșitoare.

A zăcut 15 zile în comă și susține că a fost marcat cu un semn divin: o cicatrice în formă de cruce
A zăcut 15 zile în comă și susține că a fost marcat cu un semn divin: o cicatrice în formă de cruce

Elena Lasconi continua povestea impresionanta a lui Marius, barbatul care este convins ca a fost atins de Dumnezeu, in timp ce a zacut 15 zile in coma, dupa un accident auto.  El sustine ca ar fi vazut si cunoscut Iadul si Raiul, ar fi vorbit cu Cel de Sus si ar fi fost marcat cu un semn divin: o cicatrice in forma de cruce, care i-a bulversat pana si pe medici.

De altfel, chiar unul dintre doctorii sai vine cu explicatii neasteptate: “El a fost ajutat. Eu am observat lucrul asta si Dumnezeu mi-a dat si ochi  sa vad lucrul acesta. In primul rand L-a ajutat, pentru ca el nu a murit la locul accidentului a doua oara. L-a ajutat ca a ajuns viu la spital si acum o sa Il ajute in continuare. Dumnezeu decide, in ultima instanta, ce se va intampla cu orice om”, spune medicul Daniela Rosu, martor la multe astfel de miracole.

Tot medicul Daniela Rosu sustine ca prezenta paranormalului in spitale este coplesitoare. “Mai mult decat atat, este sigura ca si ea a dezvoltat o legatura incredibila cu aceasta lume nevazuta, cu taramul de dincolo”, spune Elena Lasconi, realizatoarea emisiunii “Dincolo de Povestiri”.

Telespectatorii vor afla marti, de la 23:30, in noua editie a emisiunii “Dincolo de Povestiri”, realizata de Elena Lasconi, ACASA, cat de prezent este paranormalul in sectiile de terapie intensiva din spitale. Uneori, stiinta se completeaza perfect cu credinta, iar rezultatul este considerat de multi un „miracol”.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X