evzmonden.ro Web analytics

X Factorul Andrei Leonte a tocat 200.000 de euro pe un videoblog

X Factorul Andrei Leonte a tocat 200.000 de euro pe un videoblog
X Factorul Andrei Leonte a tocat 200.000 de euro pe un videoblog

La 20 de ani, Andrei Leonte a primit o poală de bani şi şansa de a-şi îndeplini visul: acela de a deveni un cântăreţ cunoscut. Astfel că, puștiul și-a folosit vocea din dotare, o chitară și melodii pline de mesaje subliminale romantice și și-a îndeplinit visul. Câștigă concursul și 200 000 de euro.

“Pe ce am cheltuit banii? S-au dus toţi pe plecări în Ibiza şi implanturile iubitelor. Glumesc! Mai întâi, pe datorii, apoi mi-am luat o casă, o maşină, scule (microfoane, plăci de sunet, mixere etc.), instrumente, haine, camere video şi lumini, că a devenit un fel de pasiune videoblogul meu”, a explicat Andrei.

Cum banii din premiu s-au dus, vine firesc întrebarea: “Din ce trăieşti acum?”.

Simplu: din cântări. “Nu mă pot plânge. Nu sunt nici de Top Capital, dar l-aş mânia pe Dumnezeu să spun că o duc prost. Mai ales când mă uit în jur şi văd atâţia oameni care trăiesc de pe o zi pe alta. În momentul ăsta sunt mai mult decât mulţumit cu ce am”, a spus puștiul pentru Libertatea.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X