Wow! Uite cati BANI este dispusa sa dea Oana Zavoranu pentru o MAMA SUROGAT! Suma este FABULOASA

Wow! Uite cati BANI este dispusa sa dea Oana Zavoranu pentru o MAMA SUROGAT! Suma este FABULOASA
Wow! Uite cati BANI este dispusa sa dea Oana Zavoranu pentru o MAMA SUROGAT! Suma este FABULOASA

Oana Zavoranu a vorbit in cadrul unei emisiuni TV despre ideea care ii da tarcoale, si anume sa aleaga o mama surogat. Se pare ca suma pe care bruneta este hotarata sa o dea este una fabuloasa.

Avand in vedere ca Oana isi doreste un copil, vedeta este hotarata sa apeleze la o mama surogat, iar suma pe care vedeta o ofera este de aproximativ 100.000 de euro.

Pe fondul acestei discutii, avocatul Cristian Ionascu a analizat dorinta Oanei Zavoranu si a ajuns la concluzia ca un copil adus pe lume de o mama surogat nu va putea vreodata sa isi uite mama purtatoare.

„Copilul care se naște dintr-o mamă surogat va nutri sentimente pentru aceasta. Sentimentele copilului pentru mama surogat sunt involuntare. În clipa în care copilul este îndepărtat de mama surogat, atunci își pierde sentimentele materne. Ce s-ar întâmpla dacă toți am apela la mame surogat? Oana Zăvoranu poate purta o sarcină, dar este alegerea ei. Un copil cu două mame nu poate exista”

, a sustinut Avocatul Ionascu.

In completare, Oana Zavoranu a vorbit deschis despre decizia de a-si cauta o mama surogat:

Nu cred că cineva ar face asta fără să accepte bani. (…) Eu nu sunt convinsă că se va produce o ruptură de mama surogat, întrucât nu am vorbit niciodată cu o mamă care să-mi spună că are un copil care tânjește către mama purtătoare. (…) Este o coardă sensibilă undeva în sufletul meu. Dacă eu nu am fost un copil dorit de către mama mea, poate de aceea nu am acel instinct matern în suflet. Întotdeauna am tânjit după iubirea mamei mele (…) Pentru că îl iubesc enorm pe Alex, bărbatul care este necondiționat lângă mine, vreu să apelăm la o mamă surogat. Niciodată nu i-ar lipsi ceva copilului meu

, a declarat Oana Zavoranu.

Sursa: Spynews.ro

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X