evzmonden.ro Web analytics

Wow! Ti-o aduci aminte pe Bianca din ‘Numai iubirea’? Uite cum arata ACUM! -Transformare incredibila!

Wow! Ti-o aduci aminte pe Bianca din ‘Numai iubirea’? Uite cum arata ACUM! -Transformare incredibila!
Wow! Ti-o aduci aminte pe Bianca din 'Numai iubirea'? Uite cum arata ACUM! -Transformare incredibila!

Copila care a interpretat rolul Biancai din ‘Numai Iubirea’, este acum o domnisoara in adevarul sens al cuvantului.

In prezent, tanara a absolvit Facultatea de Psihologie, insa nu a renuntat la pasiunea ei, si anume actoria. Bianca a fost vazuta crescand la televizor, iar rolul din ‘Numai Iubirea’ a fost doar un start in cariera sa, urmand sa joace si in alte telenovele de succesc, precum „Pacatele Evei”, „Mama dupa ora 5”, „Daria, iubirea mea”, dar si Inima de tigan”.

In urma cu ceva timp, Bianca le-a dezvaluit jurnalistilor de la Cancan cum i s-a schimbat viata de cand a devenit vedeta: „A fost cel mai frumos lucru care mi s-a intamplat in viata mea. Faptul ca am crescut pe platourile de filmare impreuna cu oameni profesionisti de la care am avut ce invata , am evoluat frumos, m-am maturizat si am avut o copilarie de care o sa-mi amintesc cu drag. Dupa toata aceasta experienta mi-am dat seama ca acesta este drumul meu in viata si ca am sa lupt sa ajung acolo unde imi doresc. Mi-am promis ca ce s-a intamplat atunci este doar inceputul unei lungi cariere”.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X