Wow! Lidia Buble s-a ingrasat si se declara MULTUMITA de noua ei SILUETA: „Asa vreau sa raman…” – Foto

Wow! Lidia Buble s-a ingrasat si se declara MULTUMITA de noua ei SILUETA: „Asa vreau sa raman…” – Foto
Wow! Lidia Buble s-a ingrasat si se declara MULTUMITA de noua ei SILUETA: "Asa vreau sa raman..." - Foto

Fanii Lidiei Buble sunt socati. Dupa ce au taxat-o ba ca este prea slaba, ba ca are kilograme in plus, ba ca este anorexica, Lidia Buble s-a ingrasat si se pare ca este incantata de felul in care arata.

In ultima vreme, Lidia Buble a renuntat sa mai tina diete drastice pentru a scapa de kilogramele in plus, asta dupa ce a fost la un pas sa ajunga anorexica.

In prezent, Lidia Buble a mai pus cateva kilograme, insa a avut grija sa nu ajunga ca in perioada in care s-a lansat pe piata muzicala din Romania.

Cum orice greseala este o lectie, se pare ca Lidia Buble acorda mult mai multa atentie alimentatiei, iar in momentul de fata a ajuns sa cantareasca greutatea pe care o avea atunci cand practica atletism de performanta si sustine ca isi doreste sa ramana asa, potrivit B1.ro.

EVZMONDEN ITI RECOMANDA SA CITESTI SI:

BOMBĂ! Răzvan Simion, DECLARAŢIE INCREDIBILĂ de iubire! Prezentatorul TV este hotărât să îşi schimbe RELIGIA pentru Lidia Buble: „La noi va fi mai întâi botezul…”

Sora Lidiei Buble, copia lui Khloe Kardashian! Asemănarea este IZBITOARE

Ce se intampla cu iubita lui RAZVAN SIMION?! Lidia Buble, APEL DISPERAT: „Ajutor! Nu stiu ce-i cu mine…”

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X