evzmonden.ro Web analytics

WOW! La asta sigur NU te asteptai! Bradul unui ARTISTE CELEBRE a devenit VIRAL dupa ce a fost impodobit ASA – FOTO

WOW! La asta sigur NU te asteptai! Bradul unui ARTISTE CELEBRE a devenit VIRAL dupa ce a fost impodobit ASA – FOTO
WOW! La asta sigur NU te asteptai! Bradul unui ARTISTE CELEBRE a devenit VIRAL dupa ce a fost impodobit ASA - FOTO

Delia și-a uimit fanii cu bradul de Crăciun. Pe lângă tradiționalele globulețe și lumini, artista a așezat pe ramurile verzi ale bradului un animal. Fotografia a devenit virală pe internet. 

Delia este una dintre cele mai de succes artiste din România, dar și una dintre cele mai excentrice apariții.  Artista se bucură din plin de aprecierea şi susţinerea unui număr impresionant de fani, drept pentru care îi ţine la curent cu tot ceea ce face.

 Și, că tot se apropie Sărbătorile de Iarnă și toată lumea a împodobit bradul, și Delia a făcut la fel, după care a postat imagini cu el pe reţelele de socializare.
Reacțiile fanilor vedetei nu au întârziat să apară, așa că aceștia i-au lăsat tot felul de comentarii: „Ce decoraţiuni frumoase!/ Cel mai faaain brad/ Frumos globul..albit simbolic de minunăția zăpezii/ Ce frumos !! Ești artista mea preferată !!/ luminițe de sărbătoare să strălucească în casa ta!/ Sărbători fericite!”, sunt doar câteva dintre comentariile primite, informează Can Can.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X