WOW! La 65 de ani, ‘Peggy’ din ‘Familia Bundy’ arată FABULOS! Actriţă NU mai are nicio legatură cu CASNICA ROŞCATĂ din serialul fenomen (FOTO)

WOW! La 65 de ani, ‘Peggy’ din ‘Familia Bundy’ arată FABULOS! Actriţă NU mai are nicio legatură cu CASNICA ROŞCATĂ din serialul fenomen (FOTO)
WOW! La 65 de ani, 'Peggy' din 'Familia Bundy' arată FABULOS! Actriţă NU mai are nicio legatură cu CASNICA ROŞCATĂ din serialul fenomen (FOTO)

Serialul „Familia Bundy” a făcut furori în toată lumea, dar şi în România, fiind difuzat în urmă cu mai mulţi ani aproape în fiecare seară la Pro TV, iar românii se amuzau copios la fiecare episod!

Actriţa americană Katey Sagal, care a devenit celebră interpretând rolul lui Peggy Bundy, soţia lui Al Bundy din serialul “Married… with children/Familia Bundy”, a ajuns la vârsta de 65 de ani!

În ciuda vârstei, simpatica actriţă arată demenţial şi are un corp de invidiat! Puţini sunt însă cei care ştiu că pe lângă cariera în cinematografie, „Peggy” este şi o cântăreaţă foarte apreciată!

După două mariaje eşuate, Katey Sagal este căsătorită din 2004 cu producătorul Kurt Sutter. Actriţa are doi copii dintr-o căsnicie anterioară şi o fiică cu Kurt Sutter.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X