WOW! Kamara (AlbNegru) și-a deschis TELEVIZIUNE

WOW! Kamara (AlbNegru) și-a deschis TELEVIZIUNE
WOW! Kamara (AlbNegru) și-a deschis TELEVIZIUNE

Unul din membrii trupei AlbNegru s-a pus serios pe treabă. Artistul a dat frâu liber imaginației și a pus bazele televiziunii „Cam Selfie TV”. Alături de nume importante din showbizz Kamara a început deja filmările primelor emisiuni.
Jucător de fotbal, cântăreț și actor de filme, artistul care provine din Guineea Franceză este foarte pasionat de activitățiile pe care le desfășoară. Kamara a urmat cursurile Faculțății de Jurnalism și Științele Comunicării la Universitatea București, specializarea Televiziune, iar după 12 ani de la absolvire și-a luat rolul de om de televiziune în serios.
Foto Kamara
“Mă bătea gândul de ceva vreme să fac o televiziune online, deja făcusem câteva formate de emisiuni. Voiam să am și un loc unde să le produc după cum gândesc eu. Apoi am descoperit dispozitul acela pe care îmi pun aparatul pentru a filma tip “selfie” și dintr-o dată m-a invadat o idee. „Cam Selfie Tv”, care nu are nici o legatură cu numele meu. Pur și simplu e Cam Selfie ce fac acolo”, ne-a mărturisit Kamara.

Foto naționala
În noul proiect de televiziune vor fi implicați și colegii lui Kamara de la Naționala Artiștilor Fotbaliști, care anul acesta s-au întors de la Campionatul “Art-Football” din Moscova, cu titlul de Campioni Mondiali. Așadar, prima emisiune, la care s-au început deja filmările, “Umor la Umăr” va fi prezentată de Rareș de la “Free Deejays” și comediantul Gabi.

„Televiziunea este generalistă și va fi caracterizată de umor, pozitivism și bună dispozitie. Emisiunile vor fi fresh, 100 % selfie. Pentru început vom filma în exterior, va fi o televiziune a străzii, apoi va urma partea de emisiuni în studio.
Ținta mea cu acest proect este ca în timp cât mai scurt să ajungă o televiziune de sine stătătoatre.” KAMARA

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X