WOW! Giani din ”Las Fierbinți” are o soție SUPERBĂ. Fotografie incendiară cu Oana Raluca

WOW! Giani din ”Las Fierbinți” are o soție SUPERBĂ. Fotografie incendiară cu Oana Raluca
WOW! Giani din ”Las Fierbinți” are o soție SUPERBĂ. Fotografie incendiară cu Oana Raluca
Autor:

Giani din ”Las Fierbinți” este un bărbat norocos. Are o soție superbă care îl iubește mult și cu care își petrece fiecare clipă din viața lui. Este femeia pe care a cunoscut-o în adolescență.

Giani din ”Las Fierbinți”, pe numele real Constantin Diță, este un familist convins și are alături o soție iubitoare. Cei doi s-au căsătorit când erau adolescență, iar Oana Raluca i-a dăruit actorului doi băieți.

Întrebat care este asemănarea cu Giani, actorul Constantin Diță a spus: ”Sunt în multe feluri, dar cert e că nu am nicio treabă cu felul de a fi al lui Giani, nu sunt combinator. Fireşte că sunt şi puncte comune, pentru că eu îl fac, e copilul meu, dar în esenţă suntem complet diferiţi”, informează viva.ro.

Cu altă ocazie, Costi Dita a povestit lucruri uimitoare și neștiute despre viata sa. Deși este celebru pentru energia pe care o emana, îndragitul actor a dezvăluit ca a trecut prin momente groaznice, iar anul 2017 l-a supus la grele încercări.

„5 accidente, descopar ca mama face cancer, apoi pe la jumatatea anului bunica-mea a murit si la final de an eu fac o chestie d-asta, o complicatie, o chestie dermatologica combinata cu sindromul asta de burn-out. Slava Domnului, e un an care ne-a lasat cat de cat sa mergem mai departe. Sunt pe revenire, lucrurile merg inspre bine (…)

Am tot citit in perioada aia ca nu puteam sa ies din casa, o chestie super-complicata, modificari fizice, adica nasol rau. Nu mai puteam sa ies pe strada, trebuia sa ma acopar, in fine, a fost sinistru. M-am panicat eu foarte tare. Am trait o buna bucata de vreme cu oameni care imi ziceau asta: “Ba, stii ceva, ne urcam in avion mergem in Frankfurt ca e nu stiu ce puii mei, te scaneaza.

Un doctor care imi spunea ca sistemul meu imunitar se lupta cu mine acuma. Nu vrei sa auzi asta, vrei sa auzi si tu din astea <<Da domne cu o crema si trece>>. Prima data cand eram suparat credeam ca oamenii nu empatizeaza si oamenii veneau la mine razand si eu in sinea mea ma gandeam <<Ba, ia stai ma putin ca io sufar acum, sunt si io om>>”, a povestit Constantin

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X