Cand nu este la job sau la evenimente, Iulia Albu se ocupa de Mikaela, fetita ei si a designerului Mihai Albu! Mikaela a crescut si a devenit o domnisoara in adevaratul sens al cuvantului.

Iulia si Mihai Albu au divortat in 2013, dupa opt ani de casnicie! Dupa o perioada agitata, plina de discutii, Mihai Albu a dezvaluit ca s-a impacat cu fosta sa sotie, de dragul fiicei lor, informeaza Ciao.

„Am o relaţie relativ bună cu fosta mea soţie. Ne vedem de creşterea copilului. Programul de vizită a rămas cel stabilit de instanţă. De sărbători, va fi la mine în al treilea weekend şi împreună vom încerca să facem tot felul de lucruri frumoase.

Mikaela e deja mare acum, vorbim la telefon şi ne înţelegem de minune. Fetiţa stă când la mine, când la fosta soţie şi suferă din cauza problemelor din familie. Am încercat să-i explicăm situaţia şi să o facem să înţeleagă. Pentru că Mika a ajuns să stea un Crăciun la un părinte, iar de Revelion, la altul”, a declarat Mihai Albu.

Despre micuta in varsta de noua ani se spune ca are o garderoba de invidiat și rochițele ei pot sa concureze usor cu cele ale copiilor starurilor de la Hollywood.

„Nu este relevant ce ținute are sau nu are Mikaela… Am încercat, pe cât posibil, să nu o constrâng în alegerile ei vestimentare. Totuși, este amuzant când mergem la cumpărături și mă întreabă, privindu-mă curioasă: „Mami, rochiță această este WOW SAU BAU?”, povestea Iulia Albu, in urma cu ceva timp.