Puțini sunt cei care știu că înainte de relațiile cu Bănică si turcul Tuncay, Andreea Marin a mai fost căsătorită! El este primul soț al Zânei, pe care îl cheamă Gheorghiță…

Fosta Zână a mai fost căsătorită în trecut, cu un bărbat pe care l-a iubit enorm. Potrivit apropiaților Andreei, care au făcut mărturisiri fabuloase, vedeta n-ar mai fi iubit niciodată un bărbat așa cum l-a iubit pe el!

Cristian Gheorghiţă este numele  lui și se poate mândri cu faptul că a fost primul soţ al Andreei Marin. În anul 1995, cei doi și-au jurat iubire veșnică în fața lui Dumnezeu, iar după trei ani mariajul lor a ajuns la final.

Citește și: Drama Danei Razboiu! Snopita in bataie de tata si mutilata de SOT

Andreea Marin l-a iubit cu patimă  și a suferit enorm după  ce a divorțat de Cristian Gheorghita.

Cea mai bună prietenă a Zânei, Ana Maria Ilac, a mărturisit  în urmă cu mai mulți ani  cât de mult a suferit Andreea dupa divortul de omul de afaceri Cristian Gheorghită: “Unul din cele mai dificile momente din viata ei a fost despartirea de sotul ei, Cristi. A fost aproape distrusa. Dintr-o data, lumea pe care si-o cladise alaturi de barbatul pe care-l iubea se prabusise. Brusc, viata parea sa-si fi pierdut orice sens. Realizarile profesionale pareau inutile atata timp cat nu impartasea satisfactiile cu persoana iubita. Ce a ajutat-o sa depaseasca aceasta perioada grea a fost dragostea ei pentru viata”.

 Cristian Gheorghiță a lucrat în ultimii ani în televiziune. Bărbatul a activat la Kanal D și  a fost director de marketing la Prima TV. Primul soț al Andreei s-a recăsătorit și are un copil.