WOW! Donald Trump a aruncat BOPMBA! Uite ce le INTERZICE AMERICANILOR. Breaking news

Donald Trump
WOW! Donald Trump a aruncat BOPMBA! Uite ce le INTERZICE AMERICANILOR. Breaking news
Autor:

După mai multe cercetări făcute de Centrele pentru Controlul şi Prevenirea Bolilor (CDC) din America, Donald Trump a anunțat că va interzice ţigările electronice aromate. Motivul? pe fondul creşterii numărului de decese provocate de folosirea unor astfel de dispozitive.

Anunţul a fost făcut de preşedintele american Donald Trump şi a venit la scurt timp după ce autorităţile au anunţat că o şasea persoană a decedat din cauza unei boli pulmonare provocate, cel mai probabil, de utilizarea ţigării electronice.

Donald Trump le-a declarat jurnaliștilor de la Casa Albă că este nevoie de măsuri „foarte, foarte puternice” în privința țigărilor electronice, întrucât acestea reprezintă un pericol pentru „copiii nevinovați”.

La rândul său, secretarul american al Sănătății, Alex Azar, a anunțat că Administraţia pentru Alimente şi Medicamente va redacta în următoarele săptămâni o serie de reglementări în privința acestor dispozitive.

Autorităţile au avertizat populația să nu mai folosească dispozitivele până când nu este identificată substanța care ar provoca boala pulmonară.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X