evzmonden.ro Web analytics

WOW! Cum arată soția lui Mădălin Ionescu ACUM. Uite cum a reușit SĂ SLĂBEASCĂ 15 KILOGRAME

WOW! Cum arată soția lui Mădălin Ionescu ACUM. Uite cum a reușit SĂ SLĂBEASCĂ 15 KILOGRAME
WOW! Cum arată soția lui Mădălin Ionescu ACUM. Uite cum a reușit SĂ SLĂBEASCĂ 15 KILOGRAME

Cristina Şişcanu, soția lui Mădălin Ionescu, are o naștere la activ și se poate lăuda cu o siluetă demnă de invidiat. Se pare ca o dieta minune a ajutat-o să slăbească 15 kilograme într-un timp relativ scurt!

”Am slăbit în mai multe etape, dar în ultima am ţinut următoarea dietă: dimineaţa am de ales între trei tipuri de mic dejun: mănânc 35 de grame de fulgi de ovăz cu 200 de grame de iaurt sau două ouă fierte cu un avocado, am voie şi două felii de pâine cu roşii sau cu ardei gras. La prânz mănânc grătar cu legume, peşte, iar seara mănânc 135 de grame de paste integrale, brânză rasă care să fie degresată sau o salată cu multe legume. De prin august ţin dieta asta. Am slăbit în total 15 kg. Acum am 62 de kilograme, dar vreau să ajung la 59 de kilograme”, a spus Cristina Şişcanu pentru click.ro.

Mădălin Ionescu şi soţia sa Cristina Şişcanu îşi mai doresc un copil, dar există o problemă.

„Da. Este adevărat. Singura problemă…”, a spus Mădălin Ionescu. „Noi suntem foarte mulţi,. Suntem 7 persoane, pentru că sunt şi părinţii mei. Ne ajută cu copiii. Problema spaţiului. Doar garajul mai este disponibil. Dacă se mai naşte un copil, trebuie să îl transformăm (n.r. garajul). Vrem să mai închidem o terasă să mai creăm spaţiu. Vrem să facem nişte transformări”, l-a completat Cristina Şişcanu, scrie presa mondenă.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X