WOW! Ce a spus Iulia Albu despre ținuta soției lui Dacian Cioloș!

WOW! Ce a spus Iulia Albu despre ținuta soției lui Dacian Cioloș!
WOW! Ce a spus Iulia Albu despre ținuta soției lui Dacian Cioloș!
Autor:

Iulia Albu a desfiinţat până acum ţinutele tuturor doamnelor din politică. Una singură a reuşit să atragă laudele fostei soţii a lui Mihai Albu, şi anume Valerie Cioloş, soţia premierului României.

imagine_90398600

Celebrul fashion editor a comentat tinuta purtata de Valerie Ciolos la un eveniment de gala organizat la Castelul Peles, de Principesa Margareta, scrie Romania TV.

Evenimentul, ce s-a desfasurat sambata seara, a fost prilejuit de aniversarea a 67 de ani ai Principesei. Cu aceasta ocazie, Valerie Ciolos a ales sa poarte o rochie neagra, la care a accesorizat un sal delicat.

valerie5_61127400

Valerie Ciolos pare sa sufere un reviriment stilistic nu spectaculos, insa cu siguranta de bun augur. Incaltamintea este aleasa corect, iar micuta rochie neagra pe care o poarta este temperata corect de pastelul salului. Cu siguranta ca Valerie poate mult mai mult de atat si in mod cert ar trebui sa studieze cu mai multa atentie proportionarea volumetrica a tinutelor pe care le alege, insa rezultatul nu este de aceasta data unul dezastruos. Ponturi pentru o tinuta de WOW: parul trebuie coafat la coafor, nu acasa, lungimea fustei trebuie regandita, la fel si accesorizarea cu alegerea unui element cheie ce va da acel plus de glam de care Valerie are nevoie. Brosele sunt o idee buna pentru ea, insa niciodata ceva banal„, a explicat Iulia Albu pentru Kanal D.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

2 Comentarii

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X