World Trade Center: Ultimii supraviețuitori

Filmul zilei și recomandări emisiuni

world
World Trade Center: Ultimii supraviețuitori

Filmul zilei îl puteți viziona la Pro Cinema, la ora 22.00. „World Trade Center: Ultimii supraviețuitori” spune o poveste dramatică, inspirată din evenimentele de la 11 septembrie 2011. După tragedia care a lovit Statele Unite ale Americii la 11 septembrie 2001, ofițerii John McLoughlin (Nicolas Cage) şi William J. Jimeno (Michael Pena), au făcut tot posibilul pentru a salva cât mai multe vieţi din turnurile care fuseseră lovite de avioanele pilotate de terorişti. Atât John, cât şi William au fost victime ale atentatului, fiind doi dintre ultimii oameni care au fost găsiţi în viaţă printre mormanele imense de dărâmături.

La 18.25, Discovery World a programat documentarul „Richard al III-lea: Povestea continuă. Iuliana Marciuc prezintă Slumdog Millionaire de Văcărești în cadrul emisiunii „Destine ca-n filme”, la TVR 2, ora 20.00. Simpaticii actori de la „Mondenii” vă așteaptă cu o nouă parodie la Prima TV, la ora 21.45, în timp ce la AXN White, la 22.10 debutează serialul „Grand Hotel”.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X