What’s Up și Simina au format unul dintre cele mai discrete cupluri din showbizul românesc și nimeni nu se gândea că cei doi vor pune punct mariajului. La aproximativ două luni după divorț, What’s Up a anunțat pe Facebook că și-a găsit jumătatea.

„De peste 2 luni si jumătate am terminat o relație de 9 ani și de o lună simt că mi-am găsit jumătatea.
#niciodată nu e prea devreme să te indragostești🙏🏻
Rog presa să nu inventeze doar de dragul scandalului❤️🍾🥂🙏🏻.
M-am despărțit de Simina pentru că nu ne mai potriveam de o vreme bună iar acum sunt indragostit și da nu mă așteptam nici eu să se întâmple atât de repede, important este ca sunt bine și viața merge înainte. NUMA BiNE TUTUROR ❤️🙏🏻😇”, a scris artistul pe o rețea de socializare.

Citește și: Botezatu, reacție dură după ce Bianca Drăgușanu a anunțat divorțul: „E mai bine așa”

După ce artistul a făcut anunțul, jurnaliștii de la Pro TV au întrebat-o pe Simina, fosta soție a cântărețului, ce a simțit când a auzit că Whats Up și-a prezentat iubita tuturor prin intermediul unei rețele de socializare.

„Nu a fost nimic senzațional pentru mine”, este răspunsul scurt al Siminei.


Reamintim că artistul a povestit într-o emisiune TV motivul divorțului de Simina: ”Lumea pare că ar vrea să-mi spună condoleanțe, dar nu știe cum. Toată lumea știe povestea foarte bine. Acest subiect îmi dă o stare neplăcută, pentru că, totuși, sunt 9 ani. Am împărțit și bune, și rele. Ca să înțeleagă lumea despre ce e vorba… Din iubire, lucrurile s-au transformat în muncă. Ajungeam acasă, vorbeam despre muncă. Ne-am iubit mult, de-aia ne-am și căsătorit, visam să facem copii. Era un soi de obișnuință, dispăruse cumva magia aia. Ne certam pe orice. Vorbeam numai despre lansări, despre muncă, dispăruse dragostea. Nu sunt nici primul, nici ultimul. Îi doresc tot binele din lume. E fată deșteaptă, își va găsi drumul, așa cum o voi face și eu.

Am simțit nevoia să anunț că s-a terminat. Am zis că e cazul să fac anunțul. Ne-am mutat, ne-am luat chirii separate. Când ne-am separat, acum două luni și jumătate, am intrat în studio și doar asta am făcut, muzică. Între mine și Simina… a degenerat situația pentru că… Noi am construit împreună acest proiect și, la un moment dat, numai despre asta vorbeam. Cred că ăsta a fost motivul. Era numai despre asta. Ne concentram pe proiectul What’s Up și uitasem de Simina și Marius. Am hotărât să se termine și lucrurile s-au terminat ușor. Nu a fost adio cu lacrimi, ca în Titanic. E greu, nici nouă nu ne-a fost ușor. Mai avem multe de trăit”,a declarat What’s Up, într-o emisiune TV.

Sursă foto: Facebook