What’s Up a făcut anunțul, înainte de Crăciun! Viitorul suna bine. Anunt oficial

În urmă cu o săptămână What’s Up, cântăreț și textier român, a fost implicat într-un scandal de proporții. WArtistul a ajuns pe mâna poliției după ce Alice, iubita lui, l-a reclamat atunci la 112, pentru agresiune.

What’s Up a făcut anunțul. Îmi pare rău! S-a exagerat foarte mult

Imediat după incident, procurorii i-au făcut artistului dosar penal pentru ultraj, iar magistraţii au decis să fie pus sub control judiciar. Artistul a contestat decizia, iarm magistraţii au decis să-i ridice lui What’s Up măsura controlului judiciar.

Citește și: Connect-R într-o nouă ipostază. Strategia care nu va da greș

Astfel, din acest moment, artistul nu mai are nicio restricţie: poate părăsi ţara în cazul în care de sărbători are concerte în afara graniţelor, potrivit România TV.

What’s Up a făcut primele declarații despre scandalul în care a fost implicat și regretă ce s-a întâmplat: „Îmi pare rău! S-a exagerat foarte mult. Cei care mă cunosc știu că nu sunt capabil să fac lucruri de genul acesta. Sper să înțelegeți că Whats Up nu este așa și a fost doar un incident care a luat amploare într-o direcție ireală”, a spus artistul.

Reamintim că What’s Up a divorțat de Simina, deși  au format unul dintre cele mai discrete cupluri din showbizul românesc. La aproximativ două luni după divorț, What’s Up a anunțat pe Facebook că și-a găsit jumătatea. Este vorba despre Alice, femeia pe care a agresat-o în urmă cu o săptămână.

„De peste 2 luni si jumătate am terminat o relație de 9 ani și de o lună simt că mi-am găsit jumătatea.
#niciodată nu e prea devreme să te indragostești🙏🏻
Rog presa să nu inventeze doar de dragul scandalului❤️🍾🥂🙏🏻.
M-am despărțit de Simina pentru că nu ne mai potriveam de o vreme bună iar acum sunt indragostit și da nu mă așteptam nici eu să se întâmple atât de repede, important este ca sunt bine și viața merge înainte. NUMA BiNE TUTUROR ❤️🙏🏻😇”, a scris artistul pe o rețea de socializare