}

Un cântăreț celebru și-a bătut iubita cu SHAORMA. Un martor: „Dădea cu de toate. Cu mâinile, cu picioarele, cu shaorma-n faţă”

Un cântăreț celebru și-a bătut iubita cu SHAORMA. Un martor: „Dădea cu de toate. Cu mâinile, cu picioarele, cu shaorma-n faţă”
Un cântăreț celebru și-a bătut iubita cu SHAORMA. Un martor: "Dădea cu de toate. Cu mâinile, cu picioarele, cu shaorma-n faţă"

What’s Up, artistul care a devenit cunoscut după ce a lansat, împreună cu Andra, hitul verii 2013 „K la meteo, este acuzat că și-a bătut iubita în plină stradă. Artistul mai alte două melodii extrem de cunoscute. Alături de  Andreea Bănică, piesa „În lipsa ta”, iar cu Cabron hitul „Iarna pe val”.

Martor la acest incident a fost un agent de pază care a intervenit pentru a o scăpa pe iubita lui What’s Up. Artistul a fost reținut de oamenii de la pază, care au chemat poliția. Agenții de poliție l-a reținut pe What’s Up. Martorii au mai spus că artistul se comporta anormal și se presupune că ar fi consumat substanțe ilegale.

„La ora 3:25 o doamnă a venit cu două persoane. Ea conducea maşina. Dânşii au coborât din maşină şi s-au dus în restaurant să comande o shaorma. Ea a coborât după ei şi am văzut când a luat-o bătaie. Pur şi simplu, foarte zdravăn. A luat-o la bătaie şi am intervenit şi eu şi am folosit spray-ul din dotare. Eu nu am mai văzut aşa ceva! Dădea cu de toate. Cu mâinile, cu picioarele, cu shaorma-n faţă. Şi cu scrumiera a folosit-o ca să o lovească şi a spart geamul la restaurant. Fata zbiera, plângea. Eu l-am pus pe fugă şi după a fost preluat de ceilalţi… poliţia l-a încătuşat, a mai povestit, aseară, la Acces Direct, unul dintre martori.

Poliția Capitalei a confirmat incidentul. What’s Up a fost reținut. Pe numele său din buletin, Ivancea Marius Marian, a fost întocmit un dosar penal pentru distrugere. În funcție și de declarația iubitei acestuia, cu care are o relație de patru ani, What’s Up riscă 3 ani de pușcărie.

Tags:
Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X