Vulpita si Antena 1. Emisiunea prezentată de Mirela Vaida, ”Acces Direct” de la Antena 1, a stârnit multe controverse datorită ”Vulpiței din Vaslui”. Mulți telespectatori sunt indignați, menționând că prestația Veronicăi Stegaru este deplasată și vulgară.

Vulpita si Antena 1. Pentru că s-au săturat de prezența Vulpiței în studio, menționând că nici măcar nu ar trebui să apară pe post, câțiva telespectatori au făcut reclamații la Consiliul Național al Vizualului .

În acest sens, reprezentanții Antenei 1 se apără, consideră că audiențele spun totul, ”Acces Direct”, prezentată de Mirela Vaida, poziționându-se pe primul loc pentru a patra oară consecutiv în intervalul orar 17.00 – 19.00.

Citește și: Andreea Bălan recunoaște: „Aveam nevoie de această lecție”

Emisiunea  a fost lider absolut de audiență pe toate segmentele de public, în perioada 10 – 14 februarie, potrivit a1.ro.

Noi prezentăm povestea reală de viață a unui cuplu, Veronica, zisă Vulpița, și Viorel…

„Noi prezentăm povestea reală de viață a unui cuplu, Veronica, zisă Vulpița, și Viorel, dintr-unul dintre cele mai sărace județe, fără educație și fără locuri ce muncă, dar care se confruntă cu probleme de familie des întâlnite și la case mai mari. Totul a pornit de la o alarmă falsă: un presupus viol dovedit a fi un “amantlâc în serie”. Telenovela a început, restul a venit de la sine. Personajele au electrizat publicul, iar cazul lor a devenit unul comentat de toată lumea”, a declarat Mirela Vaida, referindu-se la prezența în emisiune a ”Vulpiței”.