Vremea de azi. Schimbări majore

Vremea de azi. Schimbări majore
Vremea de azi. Schimbări majore

Vremea de azi. Meteorologii ANM au actualizat prognoza meteo pentru data de 8 iulie. Luni, față de celelalte zile, temperaturile încep să scadă considerabil, iar vremea va fi mohorâtă în cea mai mare parte a țării.

vestea bună a ănceputului acestei săptămâni este că scapăm de canicula din ultimele zile. În cea mai mare parte a țării, cerul va fi predominant noros, cu mari șanse de precipitații. Temperaturile se vor situa între 13 și 29 grade Celsius.

În București, ziua de luni se anunță ploioasă, cu temperaturi cuprinse între 18 și 29 grade Celsius. Vântul va sufla moderat, cu o viteză de 14 km/h. De asemenea, umiditatea va atinge pragul de 69%.

Veste propastă penru cei care sunt la mare! Pe litoral, vremea va fi mohorâtă. Cerul va fi predominant noros, iar vântul va sufla cu o viteză de 23km/h. Mercurul din termometre va indica valoarea minimă de 21 grade Celsius, iar temperatura maximă va atinge pragul de 28 grade. De asemenea, umiditatea va atinge pragul de 64%.

Nici zona montană nu scapă de ploi și vreme mohorâtă astăzi. Mai mult decât atât, acestea ar putea însoțite și de descărcări electrice. Vântul va sufla slab până la moderat, cu o viteză de 14 km/h, iar valorile termice se vor situa între 13 și 22 grade Celsius. De asemenea, umiditatea va atinge pragul de 73%

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X