Vreme anormală în București, ce se întâmplă de duminică a aflat de la meteorologi.  Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, sâmbătă, o prognoză specială pentru Capitală. Bucureștenii vor avea parte de două zile de vreme deosebit de caldă, cu temperaturi maxime de 15 grade, însă vântul va face probleme și aici.

Vreme anormală în București, va fi cald și vântul va bate cu putere.

Potrivit ANM, începând de duminică de la ora 6:00 și până la ora 18:00, vremea va fi mai caldă decât în mod obișnuit la această dată. Minima termică de duminică dimineața se va situa în jurul valorii de 0 grade, ușor mai scăzută în zona preorășenească, iar temperatura maximă va fi de 12 grade. Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla în general moderat, cu viteze de până la 35…40 km/h.

Citește și: Alertă de coronavirus în București. Au fost confirmate încă opt cazuri

Începând de duminică de la ora 18:00 până luni la ora 18:00, vremea va fi deosebit de caldă pentru această dată, cu cer temporar noros noaptea și variabil ziua, dar vântul se va intensifica treptat, cu rafale de 50-60 km/h în a doua parte a nopții de duminică spre luni și pe parcursul zilei de luni.

Luni dimineață se vor înregistra 4…6 grade, iar temperatura maximă va fi de 14…15 grade.