evzmonden.ro Web analytics

Vrei să TOPEȘTI RAPID grăsimea de pe abdomen? Iată cinci licori MAGICE la îndemâna oricui

Vrei să TOPEȘTI RAPID grăsimea de pe abdomen? Iată cinci licori MAGICE la îndemâna oricui
Vrei să TOPEȘTI RAPID grăsimea de pe abdomen? Iată cinci licori MAGICE la îndemâna oricui

Îți doreșt să scapi rapid de grăsimea depozitată inestetic de pe abdomen? Specialiștii în nutriție spun că pe lângă o dietă echilibrată, mișcarea regulată, anumite ceaiuri te pot ajută să obții abdomenul mult visat, potrivit doctorulzilei.ro.

1. Ceaiul de ghimbir
„Este foarte bun stimulent digestiv, amplifică arderile de grăsimi și ajută la digestia optimă a alimentelor grele. În plus, elimină toxinele din corp”, explică fitoterapeutul Alice Popescu.

2. Ceaiul de cicoare
Nu trebuie trecute cu vederea ceaiurile din rădăcină de cicoare sau frunze de mesteacăn. ”Prima contribuie la îmbunătățirea digestiei și diminuează apetitul, în timp ce mesteacănul este diuetic, depurativ și elimină excesul de apă din țesuturi”, detaliază fitoterapeutul.

3. Ceaiul de urzică

Elimină apa acumulată în exces. Pentru un efect garantat, ceaiul trebuie băut zi de zi până la două luni. Se poate prepara sub forma unei infuzii de 4-5 lingurițe de frunze uscate de urzică la 1 litru de apă fiartă.

4. Ceaiul din frunze de dud

Este o altă soluție pentru persoanele care vor să scape de kilogramele în plus. Se folosesc doar frunzele de dud uscate. Ceaiul se prepară dintr-o linguriță de frunze de dud la 250 de ml de apă clocotită. Se consumă după fiecare masă, iar pentru un gust și mai plăcut poate fi îndulcit cu miere.

5. Ceai verde

Cercetătorii au demonstrat că ceaiul verde ajută la îndepărtarea grăsimii de pe burtă. Catehina pe care acesta o conţine acţionează asupra enzimelor care influenţează mecanismele organismului de a arde grăsimi şi calorii.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X