Vrea să se mărite cu verișorul primar! O femeie din SUA a devenit celebră după ce a anunțat că se va mărita cu vărul ei primar, care este cu 20 de ani mai în vârstă.

Monica VanHoek, în vârstă de 35 de ani, din Colorado Springs, s-a îndrăgostit de verișorul ei primar, Paul Derschan, în vârstă de 55 de ani, după ce prima ei căsnicie s-a sfârșit tragic, iar el a fost singurul care i-a rămas alături. Relația s-a transformat ușor într-o relație amoroasă.

Monica și iubitul, verișorul ei își planifică deja nunta, deși această relație „ciudată” le-a împărțit familia în 2 tabere.

Citește și: Elena Ionescu despre amor: ”Într-adevăr a fost rapid, dar a fost intens și frumos cât a fost”

Aceasta a povestit cum se simțea la începutul relației. Partidele de amor erau, de fapt, un chin pentru ea, întrucât se simțea foarte vinovată pentru ceea ce făcea.

„Mă simțeam foarte vinovată și izbucneam în lacrimi după ce făceam amor. Relația noastră a fost întotdeauna foarte firească. Intimitatea a fost singura parte ce a părut forțată la început. A durat șase luni până să simțim că nu facem ceva greșit!”, a povestit femeia.

Vrea să se mărite cu verișorul primar și pentru că o parte dintre cei apropiați îi susțin. „Din fericire, câțiva îmi țin partea și sunt bucuroși că am găsit pe cineva pe care îl iubesc cu adevărat și care mă tratează frumos”, a mai spus ea, conform Antena1.