Marea Britanie a fost invadată de vrăjitoarele din România au luat cu asalt.  Regatul lui Harry Potter in pericol ! După ce au descoperit o metodă ingenioasă prin care își fac rost de clienți mai naivi și mai înstăriți decât au parte în România.

Scandalurile publice legate de escrocheriile comise de așa zisele vrăjitoare, au slăbit mult încrederea românilor în puterile lor „magice”. Unele dintre acestea nu s-au lăsat, însă, păgubașe și au căutat, ca în orice afacere, o piață mai bună. Ca urmare, deși cele mai multe nu au fost niciodată la școală, au fost obligate să investească, după modelul corporatiștilor, în „dezvoltarea personală”. Acestea au luat lecții de limba engleză și au migrat apoi către online, unde caută, prin intermediul site-urilor de socializare, clienți în străinătate ne spune spynews.ro. O destinație care se dovedește una foarte profitabilă, ar fi Marea Britanie.

Citește și: Precizari legate de BREXIT. Reglementari legate de vize, job-uri si studii

În acest sens, pe contul deschis, de exemplu, de vrăjitoarea Esma, care în ciuda numelui pretențios pare a fi, judecând după prietenii săi virtuali, o apropiată a clanului Duduianu, au fost publicate filme în care aceasta vorbește, cu potențialii clienți, într-o engleză cursivă și aproape corectă. Femeia ține la vedere cărțile de tarot și le transmite internauților că poate ghici viitorul și poate rezolva orice problemă, dar, pentru acest lucru, trebuie contactată în privat, apoi îi “stoarce” de mii de lire. În plus, femeia are filme de prezentare și pentru alte ritualuri specifice vrăjitoarelor de la noi.