Vor aparea filmari cu ultimele zile din viata lui George Michael! Exista si o IPOTEZA socanta despre moartea lui!

Vor aparea filmari cu ultimele zile din viata lui George Michael! Exista si o IPOTEZA socanta despre moartea lui!
Vor aparea filmari cu ultimele zile din viata lui George Michael! Exista si o IPOTEZA socanta despre moartea lui!
Autor:

S-a stins la doar 53 de ani, dupa ce inima i s-a oprit in timpul somnului, anunta presa americana. George Michael a murit chiar in ziua de Craciun, zi in care una dintre cele mai cunoscute piese ale sale se aude pe toate posturile muzicale din lume: „Last Chrismas”, cantata alaturi de formatia Wham! din care facea parte.

„Craciunul trecut ti-am dat inima mea, dar a doua zi, tu ai oferit-o altcuiva”, spune George Michael in refrenul melodiei, fiind parca o premonitie, dupa cum spun fanii indurerati de pe tot globul.

George nu era trecut in evidentele medicului cu vreo problema de sanatate, sustine impresarul acestuia care a si confirmat decesul si imprejurarile in care a avut loc. „A murit linistit, acasa in patul lui”

Artistul finalizase cu putin timp inainte sa moara doua proiecte majore: un album nou si terminase de filmat documentarul intitulat „Freedom”, care ar fi o autobiografie a sa. Aceste doua produse media, dupa ce vor fi lansate pe piata, cu siguranta vor aduce castiguri substantiale familiei, exact ca si in cazul lui Michael Jackson.

Filmul documentar are colaborari cu nume importante: „Sunt imagini nemaivazute cu el din interviuri si turnee. O sa il lansam in luna martie, 2017. Filmul este narat de George si ii vom vedea si pe Stevie Wonder, Elton John, Mark Ronson, Mary J Blige, Tony Bennett, Liam Gallagher, James Corden, Ricky Gervais, supermodelele Naomi Campbell, Christy Turlington, Cindy Crawford, Tatjana Patitz, Linda Evangelista si multi altii”, anunta Michael cu doar cateva zile in urma.

In ziua lansarii filmului documentar, artistul a cazut de acord cu Sony Music sa lanseze si noul sau album „Listen without Prejudice”, un remake a vechiului sau album intitulat la fel.

Ipoteza socanta despre moartea lui! 

Lumea artistica vuieste acum despre aceste doua mari proiecte si se spune ca acestea l-ar fi ucis pe celebrul cantaret. A filmat nonstop, a stat in studioul de inregistrari zi si noapte, iar toate acestea i-au afectat grav sanatatea, astfel incat inima i-a cedat din cauza oboselii excesive!

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X