VOCEA ROMÂNIEI. Povestea lui Florin Mândru, cel care a făcut revoluţie la ProTv şi a emoţionat o ţară întreagă

VOCEA ROMÂNIEI. Povestea lui Florin Mândru, cel care a făcut revoluţie la ProTv şi a emoţionat o ţară întreagă
VOCEA ROMÂNIEI. Povestea lui Florin Mândru, cel care a făcut revoluţie la ProTv şi a emoţionat o ţară întreagă

La Vocea României, un singur lucru contează, pentru a întoarce scaunele roşii ale juriului. Dovadă a făcut-o, în această seară, Florin Mândru.

La Vocea României au continuat audiţiile pe nevăzute, iar surprizele nu s-au lăsat aşteptate.

Florin Mândru, la Vocea României – de la Road to Heaven, la Road to Success

Prezenţa lui Florin Mândru la Vocea României i-a emoţionat pe toţi cei patru antrenori, chiar şi pe Marius Moga care, de obicei, se lasă mai greu impresionat. Pentru că, Florin Mândru a cântat fenomenal din scaunul cu rotile.

Florin Mândru a ales să cânte melodia Road to Heaven. Vocea sa i-a făcut pe Horia Brenciu, Loredana şi Marius Moga să se întoarcă. Reacţia lor a fost plină de uimire când au văzut şi cine este omul din spatele vocii.

Chiar dacă Smiley nu a apăsat butonul, a fost şi el impresionat de povestea lui Florin Mândru. Emoţionat, Marius Moga a recunoscut că nu îşi mai găseşte cuvintele, dar, speră ca această experienţă să fie, Road to Success pentru Florin Mândru.

Horia Brenciu a fost cel care i-a spus lui Florin Mândru că venirea sa la Vocea României este o revoluţie. Ideea a fost continuată de Loredana, care a adăugat că acesta este şi scopul emisiunii Vocea României. Să aleagă omul pentru vocea sa, nu pentru lucrurile care-l fac diferit de toţi ceilalţi. Loredana a recunoscut că Florin a dat dovadă de curaj şi speră ca şi alţi români, care au talent, dar nu au încredere în ei, să-i calce pe urme lui Florin Mândru.

Loredana, aleasă datorită unei coincidenţe

Pentru că a reuşit să convingă trei juraţi să se lupte pentru el, Florin Mândru a trebuit să aleagă, în cele din urmă, din echipa cărui antrenor va face parte. El a recunoscut că o va alege pe Loredana, întrucât este născută în aceeaşi zi, lună şi an cu soţia sa.

Florin Mândru a precizat că soţia este cel mai mare sprijin şi susţinător al său. El a recunoscut că dacă nu ar fi fost accidentul în urma căruia a rămas paralizat, nu ar fi descoperit muzica.

În anul 1993, în timpul unui exerciţiu de alpinism, una dintre legăturile care îi asigurau protecţia a cedat, iar Florin Mândru s-a prăbuşit în gol 12 metri. În urma căzăturii s-a rănit foarte grav la coloană, iar de atunci a rămas paralizat.

Invaliditatea i-a închis, poate, anumite drumuri, dar i-a deschis, fără dubiu, noi oportunităţi la care foarte puţini au acces.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X