Vocea României, DEZVĂLUIRI. Ce se va întâmpla în această seară, la Pro TV

Vocea României, DEZVĂLUIRI. Ce se va întâmpla în această seară, la Pro TV
Vocea României, DEZVĂLUIRI. Ce se va întâmpla în această seară, la Pro TV

La Vocea României, de la ora 20.30, pe ProTv, continuă audițiile pe nevăzute. O parte dintre concurenți vor reuși să întoarcă cel puțin un scaun roșu, alții, însă, vor pleca acasă dezamăgiți.

Tensiunea pentru concurenții de la Vocea României este cu atât mai mare cu cât cei patru antrenori au început, deja, să-și contureze echipele, locurile fiind limitate. La fel ca în edițiile anterioare, nu vor lipsi, nici în această seară, emoțiile, momentele amuzante, dar și lacrimile. Un lucru este cert: adrenalina va atinge cote maxime, anunță cei de la ProTv.

Smiley, la un pas de a fi ginerică

Un moment cu totul special, în această seară, la Vocea României, îi aparține lui Smiley. Iar reacția lui Pavel Bartoș va fi pe măsură: „Am întâlnit și români fericiți”. În timpul emisiunii, Smiley se va trezi flancat de două domnișoare superbe, surori. Mama fetelor va declara, din culise, „Îl facem pe Smiley ginerică”. Dacă una dintre cele două surori va reuși, până la urmă, să impresioneze prin calitățile sale vocale, rămâne de văzut.

Moga, lui Brenciu: „Eu mă mușc de limbă să nu-ți spun anumite lucruri”

Nu vor lipsi nici momentele de tachinări între cei patru membri ai juriului. Și, pentru a pune mâna pe cei mai buni concurenți, fiecare se va folosi de toate armele de care dispune. Aceste „înțepături”, însă, nu vor rămâne fără rezultat. „Eu mă mușc de limbă să nu-ți spun anumite lucruri”, îi va replica Marius Moga lui Horia Brenciu. În revanșă, Brenciu se va oferi să-l învețe pe Moga cum să îmbrățișeze mai bine.

Rămâi pe EvzMonden.ro pentru ultimele detalii picante de la Vocea României

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

3 Comentarii

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X