evzmonden.ro Web analytics

VOCEA ROMÂNIEI. De ce este Horia Brenciu, un antrenor mai bun decât Loredana, Smiley sau Moga | VIDEO

VOCEA ROMÂNIEI. De ce este Horia Brenciu, un antrenor mai bun decât Loredana, Smiley sau Moga | VIDEO
VOCEA ROMÂNIEI. De ce este Horia Brenciu, un antrenor mai bun decât Loredana, Smiley sau Moga | VIDEO

Participarea la Vocea României a schimbat viața unor foști concurenți, chiar dacă nu au câștigat marea finală. Printre aceștia se află și Lucia Dumitrescu. Lucia Dumitrescu este, deja, cunoscută publicului, iar la prima ediție a emisiunii Vocea României a participa la audițiile pe nevăzute și a făcut parte din echipa lui Horia Brenciu.

Lucia Dumitrescu (23 de ani) a terminat înregistrările pentru noul album, Lucia Dumitrescu – Dragostea mea, iar în curând va fi lansat pe piață. Are numeroase proiecte muzicale, multe dintre ele încă de pe vremea când nu participase la Vocea României. Tânăra nu regretă faptul că a participat la Vocea României, iar despre antrenorul ei, Horia Brenciu, are numai cuvinte de laudă.

„Participarea la primul sezon al emisiunii ‘Vocea României’ a fost o experiență plăcută, nu mi-a schimbat viața în mod surprinzător, pentru că eu deja aveam activitate artistică destul de mare în perioada aceea, însă mi-am făcut noi prieteni, cunoștințe, mi-am putut face o idee despre ce înseamnă și ce sta în spatele unei emisiuni de acest gen, și m-am convins, ceea ce mi-a făcut foarte bine pentru viitor. Mi-a plăcut și îmi place foarte mult reacția oamenilor pe care îi întâlnesc în concerte, care chiar și după doi ani, își manifestă dezaprobarea pentru eliminarea mea prematură din concursul de atunci, din punctul lor de vedere, iar acest lucru spune foarte multe de la sine și cred că este unul dintre frumoasele „complimente” pe care le primesc mereu, dacă pot spune așa. Mi-am clădit o relație profesională frumoasă cu Horia Brenciu, trupa și echipa lui, tocmai de aceea, am cântat împreună la numeroase concerte pe care le-a avut prin țară după finalizarea primului sezon „Vocea României”, și mi-a dat de înțeles că am ușile deschise oricând pentru a colabora cu el. Din acest punct de vedere, Horia Brenciu, față de ceilalți antrenori de la Voce, și-a implicat concurenții săi în foarte multe activități muzicale extra-emisiune”, a mai declarat Lucia Dumitrescu.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X