Vocea României. Cine este cuplul care a reușit să impresioneze juriul

Vocea României. Cine este cuplul care a reușit să impresioneze juriul
Vocea României. Cine este cuplul care a reușit să impresioneze juriul

Vocea României aduce publicului nu doar muzică bună, ci și povești interesante de culise. În acest sezon, la Vocea României concurează și un cuplu. Fiecare dintre cei doi a reușit să convingă juriul cu vocea sa și să întoarcă scaunele roșii.

Andrei Chermeleu și Stella Anita formează un cuplu de aproape trei ani. Cei doi s-au înscris la Vocea României și au trecut amândoi de audițiile pe nevăzute.  Ei au recunoscut că au avut emoții mai mari pentru partener, decât pentru prestația proprie. Cei doi sunt soliști în formația Colors in Stereo, scrie Libertatea.ro.

Vocea României a aprins și mai mult dragostea

Cei doi au recunoscut că Vocea României a adus multe emoții și bucurie, dar le-a aprins dragostea și mai mult ca înainte.”Nu aș fi avut cum să nu mă îndrăgostesc de ea. E frumoasă, e specială, extrem de feminină, dulce, sufletistă, echilibrată, roșcată și aș putea continua”, își descrie Andrei Chermeleu iubita.

El a recunoscut că, pe 12 octombrie, când au mers la audițiile nevăzute de la Vocea României, a avut emoții foarte mari pentru ea. Mai mari, chiar, decât pentru el. „Îmi venea să merg eu să apăs pe butoane”.

Emoțiile pentru cei doi vor continua să crească. Pentru că, pe măsură ce concursul Vocea României devine mai interesant, și numărul participanților se micșorează. Pentru că, numai un singur concurent poate fi Vocea României.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X