În această seară, la Vocea României, are loc penultima audiție „pe nevăzute”. Cei patru membri ai juriului de la Vocea României nu mai au la dispoziție foarte mulți concurenți pentru a-și completa echipele.

Până în acest moment, lider în clasament, după numărul de concurenți selectați, este Horia Brenciu. Acesta are în echipă nu mai puțin de 10 tineri talentați. În aceeași situație este și Smiley. Loredana și Moga au, până acum, câte nouă concurenți în echipă. Membrii juriului mai caută vocile pe care ei le consideră demne de a câștiga Vocea României.

Ediția din această seară a emisiunii Voce României a început de la ora 20.30 și se va încheia la ora 23.00. Emoțiile sunt foarte mari pentru concurenții și familiile acestora. Numărul de locuri disponibile se reduce cu fiecare oră.

Fetița lui Brenciu, la Vocea României

Un moment unic aparține lui Horia Brenciu. Acesta își prezintă fetița, pe micuța Mina, într-o fotografie, pe telefonul mobil.

O altă surpriză vine din partea unui concurent. Nu doar că dorește să câștige Vocea României, dar, acest concurent are ceva cu totul diferit față de ceilalți. Are o funcție de primar, al unei comune din județul Timiș. Alin Nica a participat, în anul 2009, și la preselecțiile pentru Eurovizion.

Nu doar concurenții au de dus o luptă serioasă, dar și antrenorii. Aceștia se luptă pentru fiecare voce bună și încearcă să o ademenească în propria echipă.

Nu pierde ediția din această seară a emisiunii Vocea României, pe ProTV.