Vloggerul Selly disperat. Selly, unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri din România, a făcut accident cu mașina de 70.000 de euro pe care și-o cumpărase cu banii câștigați de el. Mașina de lux a fost grav avariată. Vloggerul Selly a avut noroc și nu a pățit nimic și nici nu a accidentat pe cineva.

În urmp cu o lună, Andrei Șelaru, Selly cum îl știe toată lumea, a obținut carnetul de conducere. Vlogger-ul a muncit extrem de mult pentru a-și cumpăra mașina visurilor lui și a reușit.

Selly a făcut accident, iar daunele sunt destul de mari. Din fericire, tânărul de 19 ani nu a pățit nimic, însă va trebui să suporte cheltuielile pentru repariția mașinii. Vloggerul Selly disperat, el nu va mai putea conduce o perioadă, să se bucure de mașina nouă pe care și-a achiziționat-o.

Citește și: Drama unei jurnaliste de la TVR: Corpul mi s-a învinețit

Se pare că cel vinovat de accident este Selly, potrivit a1.ro. Selly și-a luat mașină din banii câștigați de el În urmă cu câteva săptămâni, Selly a obținut carnetul de conducere și a fost extrem de bucuros. Celebrul vlogger a strâns bani pentru a-și cumpăra mașina pe care și-o dorea de atât timp. Bolidul de lux al tânărului costă 70.000 de euro și este ultimul model. La doar 18 ani, Selly a demonstrat tuturor că dacă muncești și faci ceea ce îți place poți ajunge departe.

Vloggerul Shelly a fost premiat în luna decembrie de publicația Capital. Vezi aici articolul: S-a dovedit la Gala Premiilor CAPITAL 2019: De ce e ACUM vloggerul SELLY campion absolut în online?