Vlăduța Lupău, acuzată că și-a înșelat soțul. Uite cum s-a apărat ”regina YouTube-ului”

Vlăduța Lupău, acuzată că și-a înșelat soțul. Deși s-a măritat cu Adrian Rus, s-a zvonit că Vlăduța Lupău, îndrăgita interpretă de muzică populară, supranumită și ”regina YouTube-ului”,  și-ar și înșelat soțul cu saxofonistul care o însoțea la diverse evenimente.

Fanii au fost șocați, atunci când au aflat că admiratoarea lor, Vlăduța Lupău, l-ar fi înșelat  pe Adrian Rus. Cel cu care a trăit o poveste de iubire intensă, dar de scurtă durată, a fost nimeni altul decât saxofonistul cu care cântă. Se pare că înainte de-a se mărita, ea ar fi folosit pretextul evenimentelor muzicale pentru a petrece mai mult timp alături de Armin Nicoară. Nu numai atât, pentru că atunci când între ei lucrurile au avut un final brusc, Vlăduța s-a dezis total de Armin. De aceea, nu și-a dorit ca numele ei să mai fie asociat cu Armin, potrivit cancan.ro.

Citește și: Incredibil! Cea mai dură lecție de viață trăită de Andreea Bălan: „Am suferit mai mult decât am suferit la orice despărţire”

„Vlăduța Lupău și Armin Nicoară au avut o relație pe ascuns, multă lume știe. Din câte știu, s-au certat foarte urât. Vlăduța umbla pe ascuns cu el și, din câte știu, Nicoară are iubită și ea acum numai ce a făcut nunta. S-a întâmplat și în timp ce ea (n.r. : Vlăduța) era împreună cu Rus. Ei se scoteau că merg împreună la cântări”, au precizat sursele din apropierea celor doi, potrivit aceeași surse.

Nu am fost amanți! Am avut o relație familială

”Regina YouTube-ului” neagă afirmațiile aduse la adresa ei legate de idila cu Armin: „Nu mai am nicio legătură cu Armin Nicoară! Nici măcar prieteni nu mai suntem. El pune poze cu mine, nu eu cu el… Noi am avut numeroase colaborări. Suntem cunoștințe și punct. Nu am fost amanți! Am avut o relație familială, alături de părinții mei, părinții lui. L-am ajutat cât am putut. Ca să se facă mare… El a fost în casa mea mereu. Cu noi în vacanță, cu mine, cu soțul meu, cu fostul meu prieten, cu toată lumea. Ai umbla cu unul care are corpul cât mâna ta?”, a susținut Vlăduța Lupău.