Virgil Ianțu înconjurat de polițiști.  Vedeta TVR a fost la o întâlnire cu studenții Academiei de Politie “Alexandru Ioan Cuza” din București .

Gazda emisiunii-concurs de cultură generală pe teme despre țara noastră, „Câștigă România!”  a vorbit despre experienţa sa de aproape 20 de ani în televiziune, despre culisele concursului de cultură generală difuzat de TVR 2, dar mai ales despre educaţie, cultură, valori şi principii. Vedeta TVR 2 s-a întâlnit cu aceeaşi ocazie şi cu comisarul şef prof. universitar dr. Veronica Stoica, rectorul Academiei de Poliție.

Citește și: Noul virus a băgat spaima în Andreea Raicu! Mesaj îngrijorător după ce s-a întors din Italia: „Nu pot să mă fac că nu există”

„Eu cred că unui om educat nu i se pot întâmpla lucruri rele în viaţă”, a subliniat Virgil Ianţu în discuţia cu studenţii şi a vorbit despre modelele sale. Dintre oamenii pe care i-a admirat, l-a amintit pe Florian Pittiş, iar cartea care l-a marcat este „Convorbiri cu Regele Mihai I al Romaniei”, de Mircea Ciobanu, după cum a mărturisit. „Găsiţi-vă modele şi o pasiune!”, i-a sfătuit el pe studenţi.

Vedeta TV a recunoscut respectul său pentru uniforma de poliţist şi despre ce crede că ar trebui să reprezinte această carieră şi respectarea legii.

Studenţii Academiei de Poliţie au mai fost curioşi să afle cum a primit Virgil Ianţu propunerea de a prezenta „Câştigă România!”, ce ar schimba în România de astăzi, dacă se gândeşte să plece din ţară şi chiar l-au rugat să facă recomandări în domeniul muzical. Gazda Câştigă România a premiat cu cărţi trei dintre cele mai inspirate întrebari.

„Mi-ar plăcea o ediţie specială „Câştigă România!” cu voi drept concurenţi şi cu întrebări specifice meseriei voastre. Vă invit să veniţi, este extraordinar la filmări şi nimeni nu a regretat. „Câştigă România!” este un loc unde puteţi să arătaţi cine sunteţi cu adevărat”, i-a sfătuit el pe studenţi. Mulţi au decis să se înscrie la preselecţiile concursului de cultură generală al TVR 2.

“Mă aflu pentru prima dată la Academia de Poliţie şi am întâlnit o generaţie de studenţi foarte faini. Meseria pe care au ales să o urmeze este frumoasă şi o respect. A fost o întâlnire care o să îmi rămână în suflet, pentru că sunt copii buni şi cu mult curaj: în primul rând pentru că au ales această carieră şi în al doilea rând pentru că s-au înscris la “Câştigă România!”. Mi-au plăcut întrebările lor şi mi-am dat seama încă o dată că este o generaţie de tineri frumoşi, deschişi la minte şi care ştiu ce vor”, a spus Virgil Ianţu.