Viorica Dăncilă a fost din nou umilită! De această dată, scandalul a fost iscat de un fost apropiat. Dezvăluiri șoc despre fostul premier. Unul dintre liderii partidului Pro România, Adrian Țuțuianu, sare pur și simplu la gâtul Vioricăi Dăncilă. Acesta nu-i dă nici cea mai mică șansă la alegerile prezidențiale din noiembrie.

„Este sigur că în PSD vor fi lupte crâncene, după ce vor fi pierdute alegerile prezidenţiale, pentru că ele sunt alegeri pierdute, indiferent. Cred că orice om lucid spune asta.

Doamna Dăncilă nu are nicio şansă să câştige alegerile prezidenţiale şi cred că are puţine şanse să intre în turul doi. Este dramatic pentru PSD, eu am fost 20 de ani, acolo, şi nu îmi este indiferent ceea ce se întâmplă”, a declarat Adrian Țuțuianu pentru Libertatea.

Citește și:

Politicianul a vorbit și despre strategia pe care o va adopta în Parlament: „Strategia PSD va fi aceea de a bloca procedurile parlamentare, profitând de împrejurarea că încă în Birourile Permanente ale celor două Camere există o majoritate care le permite să amâne şi să fixeze nişte termene mai lungi”, a declarat Țuțuianu pentru sursa citată, informează evz.ro.

Reamintim că după votarea moțiunii de cenzură, PSD a pierut puterea, dar nu a scăpat de acuzațiile grave. Viorica Dăncilă a fost dată afară de la Palatul Victoria, însă social democrații sunt în continuare.

Citește și:

În acest sens, jurnalistul Radu Banciu îi critică dur pe cei de la PSD și le face praf guvernarea, dar și deciziile luate.

„Numai pentru asta PSD trebuie să dispară din istorie pentru că asta a fost făcută în ciuda României, în disprețul pentru omul corect. (…) Asta cu eliberările din pușcărie, numai pentru că tu știi că oamenii de joasă speță, vorbim de borfași, de infractori, de violatori, sunt PSD-iști, știi că numai oameni cu puțină minte, fără carte, ăștia votează PSD, PSD-știi știind asta au făcut un rău intenționat României. I-au eliberat din pușcărie ca să aibă sprijin din partea acestei categorii. Este absolut revoltător. Toți șpăgarii din PSD și-au bătut joc de națiune deși ei erau în gură numai cu pensii și cu salarii”, a comentat jurnalistul în emisiunea moderată de el pe B1TV.