Viorica Dăncilă și… Putea fi cel mai tare cuplu din PSD. Ce le-a lipsit, totuși? Actorul Florin Călinescu, fosta vedetă de la ProTV, a mărturisit că a primit o super ofertă din partea unui partid puternic din România, pentru a intra în politică. 

Florin Călinescu a spus într-o emisiune TV de la TVR că a fost ofertat de Partidul Social Democrat, un partid politic major din România, pentru a intra în politică. Călinescu urma să fie candidatul pe care PSD să îl susțină în cursa pentru prezidențiale, însă acesta a refuzat oferta.

 ”Da, tot timpul. Eu am oferte…PSD-ul mi-a propus! Treaba mea când au făcut-o! Nu Viorica Dăncilă mi-a propus. Mi-au propus unii și trebuiau să mă ducă la Viorica Dăncilă, dar era prea ocupată cu răsturnări, cu partidul. Eu n-am crezut, am zis că e la mișto când mi-au zis unii.”, a dezvăluit Călinescu.

Citește și: Drama unui celebru actor. Regizorul Ricky Dene Gervais este devastat: „Cel mai dulce suflet pe care l-am cunoscut vreodată...”

În aceeași emisiune, Florin Călinescu i-a atacat și pe cei de la USR, spunând că fondatorul formațiunii, Nicușor Dan, a fost mazilit. ”E ceva ce am spus și-l repet: nu pot să înțeleg un partid care-și halește creatorul”, a mai spus actorul.