Viorica Dăncilă, sfat prețios de la un moderator TV. Ce i-a transmis șefei PSD

Preşedintele românilor, Klaus Iohannis, şi Viorica Dăncilă au intrat în finala prezidenţială, ce va avea loc pe 24 noiembrie. În acest sens, șefa PSD l-a invitat pe contracandidatul său la o confruntare, însă acesta refuză dezbatere electorală cu contracandidata sa în cel de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale.

Într-o emisiune de la Antena 3, Mircea Badea și-a exprimat părerea în legătură cu acest subiect. El spune că dacă ar fi el candidatul PSD la prezidențiale, s-ar duce marți să ocupe sala în care va avea loc dezbaterea organizată de Viorica Dăncilă, potrivit dcnews.ro.

Citește și:

„Eu, dacă aș fi Dăncilă, m-aș duce înainte, ca să ocup sala. Ghinion, iată, ce să vezi” a spus Mircea Badea, la Antena 3. Realizatorul TV a mai venit și cu un alt sfat pentru candidatul PSD la prezidențiale :

„Doamna Dăncilă se poate duce și să împrumute niște cărți. Nu poate să se plimbe un pic pe acolo? Poate să împrumute, de exemplu, Pas cu Pas”.

Realizatorul TV Mircea Badea a făcut astfel aluzie la cartea scrisă de președintele Klaus Iohannis , denumită „Pas cu Pas”.