Viorica Dăncilă, la iUmor? Delia, Mihai Bendeac și Cheloo au rămas TABLOU. NU se așteptau să aibă parte de o asemenea „vizită oficială”

Viorica Dăncilă, la iUmor? Delia, Mihai Bendeac și Cheloo au rămas TABLOU. NU se așteptau să aibă parte de o asemenea „vizită oficială”
Viorica Dăncilă, la iUmor? Delia, Mihai Bendeac și Cheloo au rămas TABLOU. NU se așteptau să aibă parte de o asemenea "vizită oficială"
Autor:

Viorica Dăncilă, la iUmor? Delia, Mihai Bendeac și Cheloo nu se așteptau ca în acest nou sezon o actriță talentată să poată imita un personaj politic atât de bine.

O actriță din Republica Moldova a reușit să își intre atât de bine în rol la iUmor, emisiune care va avea premiera celui de-al șaselea sezon sâmbăta aceasta, de la ora 20.00, la Antena 1, încât a fost confundată de cei prezenți cu personajul politic real – premierul Viorica Dăncilă, potrivit dcnews.ro.

Cei trei jurați nu se așteptau să aibă parte de o asemenea „vizită oficială” în cel de-al șaselea sezon iUmor, care va avea premiera în acest weekend, de la ora 20.00, la Antena 1. „Cum ar fi să câștige Viorica Dăncilă iUmor?”, s-a întrebat actorul Mihai Bendeac.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X